Tarinamme

Tacobarin tarina 🌮✨

Kaikki alkoi yhdestä pyörästä ja suuresta intohimosta street foodiin. Vuonna 2014 Ravintolapäivässä syntyi idea tuoda laadukasta katuruokaa suoraan ihmisille – ei perinteisissä ravintoloissa, vaan siellä, missä juhlat ja ihmiset ovat. Fillarin päältä myytiin premium-hodareita, ja niistä tuli sensaatio. Tästä syntyi catering-yritys nimeltään Hodarifillari, joka kasvoi nopeasti suureen suosioon.

Vuosien varrella asiakkaat ihastuivat kojulta tarjottavaan ruokaan ja palveluumme paljon, että alkoivat kysellä: "Milloin saadaan tacoja?" Kysyntää tuli ilman brändiä, ilman nettisivuja – ihmiset halusivat lisää, ja päätimme vastata huutoon. Tacobar syntyi asiakkaiden toiveista.

Tacoille haluttiin luoda täydellinen makumaailma ja autenttinen street food -tunnelma. Kehitimme reseptejä, testasimme raaka-aineita ja rakensimme uutta, entistä hienompaa tacokojua, joka tuo juhliin paitsi mahtavan ruoan myös kokemuksen, josta puhutaan vielä pitkään.

Tacobarin taustalla on yli 10 vuoden kokemus street food -cateringista ja tuhansia toteutettuja tapahtumia. Tänä päivänä olemme yhteistyössä lukuisten suomalaisten tapahtumanjärjestäjien, huipputapahtumien ja -yritysten kanssa.

🔥 Tuoreita, käsintehtyjä tacoja, suoraan paikan päällä valmistettuna.
🔥 Huoleton, täysin avaimet käteen -catering, jossa me hoidamme kaiken.
🔥 Tunnelma, maku ja fiilis, jotka tekevät tapahtumastasi elämyksen.
🔥 Annokset voi syödä seisten tapahtumissa, helppo ja hauska!